Magunkról

A Paul Horn GmbH cég 1969 óta fejleszt és gyárt beszúró-, hosszeszterga- és horonymaró-szerszámokat, amelyek a piac élvonalában találhatók.

Termékeink alkalmazási területei széles körűek, az autóipartól és beszállítóiparától kezdve a gépgyártáson, a repülés- és űrhajózás-technikán, a hidraulikán/pneumatikán, az ékszeriparon keresztül az orvosi technikáig terjednek.

Technológia, teljesítőképesség és megbízhatóság szempontjából kiváló szerszámainkat világszerte több mint 900 munkatárs fejleszti és gyártja. Németországban a szakterületeinken évek óta piac- és technológiavezetők vagyunk.

A széles választékú, nagyteljesítményű szerszámrendszereken túlmenően kompetens tanácsadást és szervizszolgáltatást is nyújtunk ügyfeleinknek. A nemzetközi telephelyeinkkel és partnereinkkel folytatott bizalomteli és intenzív együttműködés következtében világszerte minden ügyfelünk számára értékes és értékteremtő partner tudunk lenni.

Legfőbb célunk a folyamatok és termékek folyamatos továbbfejlesztése, valamint az egész világra kiterjedő tudástranszfer. A HORN folyamatos növekedése és ügyfeleink nagyfokú elégedettsége naponta megerősít minket abban, amit csinálunk.

Innovációk esetén mindig az összes sikertényezőt szem előtt tartjuk. A keményfém-megmunkálástól a csatlakozásokon és szerszámbefogókon keresztül a bevonatkészítési technológiákig és geometriai fejlesztésekig minden fontos tényezőt befolyásolni tudunk. Ezen átfogó know-how létrehozása és birtoklása egyik erősségünk, ami célirányos gazdasági megtakarítások formájában minden ügyfelünknek hasznára válik.